Hello November, android iOS developers!

Deze android, iOS, test-UX developers zoeken een nieuwe baan in Amsterdam.

Voor de maand November komen er weer verschillende developers vrij om een nieuw avontuur aan te gaan. De eerste die zich heeft gemeld is Gábor Medior iOS/  Senior developer met web achtergrond (php, JavaScript) Hij kan jouw fulltime helpen met ontwikkelen van je applicaties en ze ze vervolgens koppelen aan de backend 🙂 Hij denkt graag mee over planning en creatie. Werkt het allerliefst een paar dagen per week op kantoor en daarna thuis. I.v.m. opzegtermijn kan hij vanaf medio*

Jorge- Creatieve Senior UX Developer Beschikbaar: Fulltime / in overleg
Jorge komt uit Latijns-Amerika maar werkt alweer een aantal jaar met plezier in Nederland. Hij is op zoek naar een plek waar zijn developers capaciteiten en creativiteit tot zijn recht komen. Jorge is een awesome developer en super toffe gast om in het team te hebben. Hij is groot fan van Amber.js en spreekt inmiddels vloeiend reactjs en uiteraard html/css. Als je de zeldzame combinatie zoekt van FE developer én designer verpakt in een terribly nice guy vraag dan naar Jorge.
oktober aan de slag.

Erik- Senior testmanager. Beschikbaar: Fulltime 
IT Professional with more than 17 years of experience in many different roles. This experience in combination with excellent communication skills enables him to both drive a technical team and meet the goals of management.Read more.. en dan link naar de website  His focus is on delivering quality within set deadlines. Worked on both external and internal projects. Acted in many different roles: project manager, team leader, test manager, middleware specialist, programmer, requirements analyst, technical writer, bid participation. Worked in many industries: finance, insurance, aviation, on-line gaming, social security, transport, retail, music companies. worked for: Rabobank, ABN AMRO, NS – Dutch Rail, NationaleNederlanden, and Nokia.

Magnus – Medior Android developer. Beschikbaar: Fulltime 
Van Zweden naar NL. Dit deed de medior android developer die ik bemiddel al eerder. Echter, na twee jaar Zweden mist hij Amsterdam en komt hij graag terug. Per 1 november loopt zijn Zweedse contract af, dan zou hij graag verhuizen en in NL willen beginnen. Een vaste aanstelling in de randstad zodat hij in de buurt van Amsterdam kan blijven, heeft zijn voorkeur. Interesse in een medior android developer met een liefde voor tuinieren en poezen? Die een vaste aanstelling zoekt en niet bezig is met hip, startups en glamour . Met oa een test/ it achtergond en nu bezig om iOS onder de knie te krijgen?

Bij elke positieve match schenk ik een percentage aan een NL tech community ter bevordering van de Nederlandse kenniseconomie.

Interesse in een match? Laat wat van je horen: jacqueline 🐒appril.nl

Deze post word elke week ge-update!