Zoek jij Mobile Heroes?

Nederland staat op elk internationaal startuplijstje en zit in een goede flow. Elke dag ontstaan er mooie tech-initiatieven op het gebied van VR, IOT, AI en al die andere. De overeenkomst is dat ze allemaal vaak ontsloten worden door een app. Deze apps worden gebouwd door een team van professionals met uiteenlopende skills. Als initiator van het appril festival ken ik veel van deze makers die jouw nieuwe app of multi-platform kunnen bouwen.

Het ondergrondse netwerk

Er is werk zat voor goede vakmensen, zelfs iets te veel. In deze overspannen markt zie je developers onderduiken. Werk vinden ze via via. Doordat ik met het appril festival kennis deel en inspireer, begeef ik mij in dit ‘ondergrondse’ netwerk en ken ik jouw toekomstige werknemer. Doordat ik specialisten en community’s vanuit de app-industrie samenbreng en op een integere manier benader, weet ik het juiste talent en professionals wel aan mij te binden.

Mijn adresboekje..

Zit barstensvol creatieven, appbouwers, vrije geesten, techneuten en mooimakers. Professionals die met liefde jouw web, app, of digitale campagne van A tot met Z kunnen bouwen, vormgeven en promoten.

Ik help jou aan je nieuwe *junior of *senior..

iOS developer 
Android developer
UX designer 
Digital designer

En mocht je op zoek zijn naar…

Een VR developer
Scrummaster
PR-communicatie specialist
Hard/software developer (internet of things)

… Mijn adresboekje is zo uitgebreid dat je het altijd kunt proberen.

* Sommige developers kunnen goed overweg met de Backend of werken in een andere specifieke taal. Zijn goed met JSON/Rest API’s en weten heel goed wat ze met andere API’s kunnen. Heb jij een specifieke vraag, laat het mij weten.

Pakketten


Hello World

Ben je op zoek naar developers of designers? Ik ga offline en online op zoek naar jouw volgende talent.
€ 2400,-

Ik vind jouw ideale nieuwe team member of tijdelijke hulp. Dit doe ik door het inzetten van mijn netwerk. Zowel offline als online, via tech & design community’s en in real life. Naast de seniors, begeleid ik jonge professionals die net van school komen. Ook behartig ik de belangen van een select clubje professionele freelancers die je kunt inhuren voor jouw project. En tot slot leg ik de link tussen expats die graag in Nederland willen werken en zich er willen vestigen. Lees meer over Hello World

Hello Festival

Ik organiseer een event en zoek jouw volgende teammember vanuit de inhoud met tamtam en rumoer.
Vanaf € 3500,-

Team members vinden vanuit de inhoud? Ik zet mijn festival-skills voor jou in en organiseer een popup event, meetup of workshop, waarvoor je de media als je klanten kunt uitnodigen. Ik doe dit samen met een PR-team en event professionals. Lees meer over Hello Festival

Hello Advise

Een uurtje sparren.
€ 125,-

 

 

 

Heb jij volop werk en ben je op zoek naar jong talent of een senior developer / designer? Ik zet graag mijn netwerk in voor je in. Ben jij een opdrachtgever in de creatieve tech-scene, wil jij je team uitbreiden of heb je behoefte aan tijdelijke hulp? Ik help je graag.

>> Let’s do this <<

Vul hier je gegevens in, dan ga ik voor je aan de slag!

 


Wat anderen zeggen

“Jacqueline is een geboren netwerker. Het is altijd mooi om te zien hoe makkelijk ze mensen bij elkaar brengt: van designers en marketeers via developers tot bedrijven. Met appril ligt haar focus altijd op het verbinden van disciplines, bedrijven, instituten, en van individuen. De diverse edities van appril zijn zeker een succes door haar inbreng: zij is de absolute spil van het festival.

Daarnaast is ze een warme persoonlijkheid waarbij mensen zich snel op haar gemak voelen. En een enorme regelneef die dingen voor elkaar krijgt en deuren weet te openen. Met haar dynamiek zorgde ze ervoor dat appril aan tafel komt van diverse instellingen, bedrijven en instituten. Als ze de kans krijgt haar warmte te koppelen aan haar manier van netwerken en regelen is ze het allerbest in haar element, en van onschatbare waarde.”
Adriaan van EckIoT, Smart Energy & Smart Cities

 

“I’ve been working with Jacqueline since the first Appril festival in 2012. Her dedication to the festival, her organizational talent and her vision have helped thousands of people get familiar with apps and the app industry. I can heartily recommend Jacqueline for marketing and event related job positions. It’s one thing to organize a single day event, but it’s amazing how Jacqueline has created 30 day festivals across 5 cities, simultaneously.”
Ivo Jansch, CEO / Co-founder at Egeniq and Buildozer

 

“Jacqueline is een creatieve duizendpoot met heel veel goede ideeën. Ze kan razendsnel schakelen waardoor haar plannen ook altijd van de grond komen. Een van haar vele talenten is het omgaan met mensen. Jacqueline bezit de gave de juiste mensen op de juiste plekken samen te krijgen.”
Frederique Stutvoet
Manager Onderwijs at Muziekschool Amsterdam / Directeur MK24 kunsteducatie