Onderzoek naar app bouwend NL

Groot Nationale Onderzoek
In de app branche/app bouwend NL

We hebben weer een  ​‘Groot Nationale Onderzoek” in de app branche/app bouwend NL​. Naar ons idee is zo’n onderzoek fijn voor t inzicht en hopelijk halen we de pers er mee. ​Vragen als; Wat zetten we nu met heel app bouwend NL om?​ Waar liggen onze kansen en wat zijn onze bedreigingen​. Waarin bouwt NL zijn apps? Deze en nog veel meer vragen willen wij graag​ beantwoord zien en​ in kaart brengen​.​​

Hoe help jij mee?
Deel je expertise in deze enquete, het zijn 25 vragen: https://bit.ly/2UUwz38

Voor wie is deze enquête?
Bureaus die apps bouwen, ​organisaties/bedrijven die hun app ​devel​o​pment in eigen huis beheren​ ​tot aan freelancers​ die werkzaam zijn in de branche. ​ ​Kortom, aan i​edereen die een rol speelt bij het realiseren van een app of webapplicatie.​ In januari gaan we aan de slag en ​de resultaten​​ ko​men​ uitgebreid aan bod tijdens de ​​ochtendsessie van het app festival​ op 10 april.

Doe jij mee?