Stap in mijn web-en-app-netwerk

Vind je volgende developer, klus of baan.

Sinds 2012 beweeg ik mij tussen de digitale pioniers: designers, developers, marketeers, product owners, freelancers en bureaus die apps bouwen. Bij elke nieuwe editie van het appril festival leerde ik meer professionals kennen en zag ik mijn netwerk groeien.

Inmiddels is heel zakelijk Nederland aan de apps en ken ik een groot deel van de mensen die ze maken. Steeds vaker  krijg ik verzoekjes van bureaus of bedrijven of ik een goede Product Owner, Web Developer of App Developer ken. En ook appbouwend Nederland weet mij te vinden voor een nieuwe uitdaging, klussen of een nieuwe collega.

Om aan al deze verzoeken te voldoen, stort ik mij vanaf heden 120%, ofwel fulltime, op het verbinden en matchen van mijn netwerk. Dus ben jij op zoek naar de volgende klus, opdrachtgever of professional die jouw app mee ontwikkelt, neem dan contact op met mij, zodat ik je kan helpen.

7 redenen om je aan te melden bij mij als matchmaker Miss appril

Geen lucky shots, zinloze mails of overbodige telefoontjes. Ik doe niet aan dealen met CV’s, maar kijk naar de persoon en of het matcht. Ik begrijp je skills en ga jou als Android Developer niet vragen of je een iOS app kunt bouwen. En vice versa: ik ga jou als IOS Developer niet vragen of je een android app kunt bouwen. 

Als founder van het appril-festival heb ik een groot netwerk van early adopters, tech savvy’s en UX designers waar jij je voordeel mee kunt doen. De app industrie onder het voetlicht brengen als Miss Appril en hiermee de Nederlandse kenniseconomie een boost geven, doe ik al sinds 2012.

Als Miss Appril doe ik wat ik doe omdat ik het leuk vind. Je werkt met iemand die vanuit liefde voor het vak en het creëren van mooie producten gaat voor het beste resultaat voor jou. Mensen verbinden, inspireren en verder helpen, zit in mijn DNA.

Ik sta in contact met het bedrijfsleven, freelancers en een tweetal opleidingen. Ik werk alleen met profs en voor profs.

Als Miss Appril bemiddel ik niet alleen in vaste banen, maar ook voor klussen en spoedhulp. Je kan bij mij ook aankloppen als je je volgende teammaatje zoekt.

Wil je eens kennismaken en zien wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Wil je meer weten over hoe jij kan bijdragen om appbouwend Nederland onder de aandacht te brengen of op welke manier jij in mijn netwerk kunt stappen?

App, sms of bel: 020 – 215 7446 Mail: jacqueline@appril.nl Volg mij op twitter, linkedin of facebook. Of kom langs in het Da Vinci Bedrijvenhuis, Amsterdam. Ik zit vlak bij de A10 en je kunt bij ons makkelijk parkeren.