Mobile heroes

Ben jij opzoek naar app developers?

Nederland staat op elk internationaal startuplijstje en zit in een goede flow. Elke dag ontstaan er mooie tech-initiatieven op het gebied van VR, IOT, AI en al die andere. De overeenkomst is dat ze allemaal vaak ontsloten worden door een app. Deze apps worden gebouwd door een team van professionals met uiteenlopende skills. Als initiator van het appril festival ken ik veel van deze makers die jouw nieuwe app of multi-platform kunnen bouwen.

Het ondergrondse netwerk
Er is werk zat voor goede vakmensen, zelfs iets te veel. In deze overspannen markt zie je developers onderduiken. Werk vinden ze via via. Doordat ik met het appril festival kennis deel en inspireer, begeef ik mij in dit ‘ondergrondse’ netwerk en ken ik jouw toekomstige werknemer. Doordat ik specialisten en community’s vanuit de app-industrie samenbreng en op een integere manier benader, weet ik het juiste talent en professionals wel aan mij te binden.

Mijn adresboekje..

Zit barstensvol creatieven, appbouwers, vrije geesten, techneuten en mooimakers. Professionals die met liefde jouw web, app, of digitale campagne van A tot met Z kunnen bouwen, vormgeven en promoten.
Ik help jou aan je nieuwe *junior of *senior iOS developer / Android developer / UX designer / Digital designer / Scrummaster / PR-communicatie specialist

Heb jij volop werk en ben je op zoek naar jong talent of een senior developer / designer? Ik zet graag mijn netwerk in voor je in. Ben jij een opdrachtgever in de creatieve tech-scene, wil jij je team uitbreiden of heb je behoefte aan tijdelijke hulp? Ik help je graag