Even voorstellen

Even voorstellen


De meesten kennen mij als Miss appril, initiator van het appril festival. De afgelopen twaalf jaar heb ik samen met tal van creatieven, Mobile Heroes, design agency’s, internationale corporates en community’s – ruim 500 events georganiseerd en gefaciliteerd voor de professional die creëert, analoog of digitaal. Voor iedereen die betrokken is bij het bouwen van een applicatie. Variërend van workshops, keynotes tot aan interactieve routes door de stad.

Door de jaren heen heb ik een bijzonder netwerk om mij heen gebouwd waarin iedereen van harte welkom is.
Door mensen aan elkaar te verbinden vanuit inhoud en interesse, ontstaan er kruisbestuivingen en bijzondere samenwerkingen. Dit vind ik belangrijk, want mooie producten maak je niet alleen. Juist die teams die uit elkaar knallen van de diversiteit, qua skills, sociale achtergrond, leeftijd en sexe, zijn zo succesvol.

Vanuit deze creatieve, openminded omgeving verbind ik professionals niet alleen aan elkaar maar ook aan werk.
Ik ben gespecialiseerd in het signaleren van nieuwe kansen, goed in het bij elkaar brengen van verschillende netwerken en het aansturen van teams. Pioniersmentaliteit. Ik ben proactief, ervaren in het ontwikkelen en managen van projecten, van A tot Z.

Als initiator van het appril festival en Miss appril vind ik het belangrijk om makerscommunity’s te ondersteunen. Bij elke match die ik maak, 
geef ik iets terug. Opdat mooie ideeën werkelijkheid worden.