Get in the zone, meditatie op de werkvloer

Welk bureau doet er mee?

Wij mensen hebben zo’n zestigduizend gedachten per dag. Met meditatie kom je er langzaam achter dat je niet je gedachten bent, maar dat je er boven kunt staan om ze te observeren. Je doorbreekt je oude gedachtepatronen en vervangt ze door een gevoel van innerlijke rust. Vanuit rust heb je een beter overzicht en kun je beter focussen.

Welk bureau zou willen mee doen aan een proefperiode “Meditatie en code”  We starten in de eerste week van september en duurt een maand. Het programma loopt tussen 08:00 en 09:00, de trainer komt bij je langs kantoor, traint creatieven en developers die hier voor openstaan. Deze mindset brengt je een heldere geest, helpt je met code & creatie en draagt bij een aan gezond klimaat in je organisatie.
Interesse?

Stuur een mailtje naar: jacqueline@appril.nl