appril festival 3-steden-podcast-tour

MELD JE SNEL AAN! 

Een podcast over apps maken!

Om alvast op te warmen voor het appril festival, starten we in aanloop naar de 8e editie met onze allereerste podcast tour. De 3-steden-podcast-tour! 

Experts aan het woord

We gaan in een aantal sessies in gesprek met toonaangevende spelers van app-bouwend Nederland. De uitdagingen van de branche komen aan bod, waarbij we de zaken bespreken die elke organisatie tegenkomt die zich bezighoudt met de ontwikkeling van mobiele applicaties. Met praktische tips, herkenbare verhalen, unieke anekdotes en interessante sleutelfiguren uit de appwereld!

Uitdagingen in apps bouwen

Vragen zijn bijvoorbeeld: wat zijn de uitdagingen in het app-bouwen anno nu? Hoe blijf je up-to-date in een wereld waar technologie elke dag verandert? Hoe vind je klanten en gebruikers en zet je je product in de markt? Hoe kom je aan voldoende personeel?

Daarnaast passeren ongetwijfeld een aantal belangrijke actuele onderwerpen zoals security, programmeertaal-stress, budgetten die eindig zijn, goed bedoelde marketinginspanningen en het formuleren van een strategische toekomstvisie. Dat laatste is vaak nog een luxe, aangezien het ontwikkelproces en de krapte op de markt om zoveel aandacht vragen. 

Hoe gaan gevestigde mobile agencies hiermee om, en wat zijn de afwegingen van een beginnende start-up? Hoe past een app in de corporate cultuur van de grotere dienstverleners? Thema’s die in grote lijnen ook aan bod komen tijdens appril 2020, maar waarvoor we graag de motoren alvast laten warm draaien – met kijkjes in de keuken van mensen die er dagelijks hun werk van maken. 

3-steden-podcast-tour

In aanloop naar het festival touren we langs de steden Utrecht en Rotterdam, naast een aantal sessies in ons eigen HQ in Amsterdam. Elke podcast heeft zijn eigen thema en experts. We gaan in gesprek met business developers, lead generators, project managers, software ontwikkelaars, marketeers, product owners en directieleden.

Wil jij meepraten over de staat van app-bouwend Nederland?
Vind jij het belangrijk om met je concullega’s in gesprek te gaan over onderwerpen die ons allen raken? Wil jij meedenken over de uitdagingen waar we als branche mee te maken krijgen en daarnaast gebruik maken van de bekendheid van het festival? En de mogelijkheid om je bedrijf onder de aandacht te brengen? Twijfel dan geen moment en bedenk wat je wilt vertellen.

Meedoen?

Enthousiast geworden? Meld je dan aan per mail, waarin je aangeeft over welk onderwerp je wilt meepraten en wat je ervaring is op dit gebied. Dan kijken we of we jouw verhaal kunnen inpassen in de line-up!

De podcast-sessies vinden plaats in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, in de periode januari, februari en maart 2020 (data in overleg af te stemmen). Een sessie duurt circa 2 uur. Per gesprek is er ruimte voor 3 experts, exclusief de moderator.

Geef je op via de mail: jacqueline@appril.nl