Frond end developer beschikbaar voor vaste functie

Per direct

Vanaf Juni is deze Frond end developer beschikbaar voor een vast contract. Zij heeft 7 jaar ervaring en woont nu een paar jaar in de omgeving van Amsterdam. Ze spreek geen Nederlands maar is bereid om dit te leren ondanks dat ze niet uit NL komt, is een werk visa niet nodig. Vanwege haar voorkeur gaat uit naar een internationaal bedrijf ipv een startup.

Zelf heb ik 2 jaar met haar gewerkt en ken haar als trouwe, serieuze hardwerkende dame. Die zelfstandig doorwerkt en prettig in de omgang is. Helaas is het bedrijf waar ze werkt getroffen door Corona. Vandaar dat zij vanaf Mei een nieuwe functie zoekt.

SKILLS
Web Technologies: HTML (5), CSS3, SASS, JavaScript/JQuery, PHP, Bootstrap, JSTL, JSON, JSP, UI Responsive Design, AJAX
Programming Languages: J2EE, Java, SQL (MySQL)
Version Control – GIT Tower, github
IDE – Eclipse, Sublime Text, Brackets
Design Tools – Pixlr (Image development and editing)
Test Reporting Tool – Bugzilla
Self-Learning – Basics of Node, React, Angular frameworks
Manual Testing, Basics of Linux command line

CERTIFICATIONS
Full Stack web developer: HTML, CSS, React and Node from Udemy
IBM InfoSphere BigInsights Mastery
Cloudera Certified Developer for Apache Hadoop

Dit schrijft zij zelf
Result driven software developer with global experience in designing, developing, and managing complex development team following agile scrum, I have over 7 years of experience specialized in web, Java, responsive design and development. I am a flexible team player, eager to learn new frameworks and adapts to new work environments easily.
Work Authorization: Dependent residence permit with access to work and labour markets

Kijk ook naar de andere beschikbare developers: