Beschikbaar Senior iOS voor vaste functie

Na aantal jaar bij de zelfde werkgever is deze developer opzoek naar een nieuwe uitdaging.

Echter, aangezien hij op een goeie plek zit heeft heeft hij geen haast maar kijkt hij voorzichtig om zich heen.

Zijn ambities
Deze engineer werk het liefst voor een klein of middelgroot bedrijf waar de werksfeer goed is. Een plek waar niet alleen aan de app word gewerkt maar de dienst of het product op iPad of iWatch word uitgerold. Denkt graag mee over de dienst en ontwikkelfasen. Liefst omgeving Rotterdam of max. op 1 uur afstand van Rotterdam.

Skills
Uitgebreide kennis van de programmeertalen Swift en Objective-C en Apple’s Frameworks waaronder Core Data en UIKit. kennis van Javascript, PHP, HTML en CS. Ervaring met het ontwikkelen van applicaties voor Android in Kotlin. Design tools; Sketch, Figma en Photoshop
Werkt met Git en Github.