App vacature

Het Mobile Competence Center Belastingdienst ontwikkelt mobiele oplossingen op basis van het ontwikkelplatform Xamarin (Apps) tegenwoordig MSDN i.c.m. .Net back-ends voor Burgers & Bedrijven (extern) en voor medewerkers (intern), daarnaast ontwikkelen wij ook Apps voor de Rijksdienst (ministeries) voor de mobiel platformen iOS (Ipod/Iphone/Ipad), Android (Samsung, Sony etc.) en Windows 10. Daar horen grote, kleine en creatieve opdrachten bij.

We verwachten van de kandidaten dat zij enthousiast en energiek te werk gaan in dit innovatieve traject en ook open staan om persoonlijk te investeren. Daarnaast verwachten wij een ‘Agile Scrum DNA’ met drive voor constant veranderen en innoveren passend in de dynamische cultuur van het Mobile Competence Center.” Vraagstelling:

Wij vragen een Senior App ontwikkelaar met gedegen Xamarin mobile ontwikkelplatform kennis met mobiele back-end ontwikkelkennis voor het ontwikkelen van Mobile oplossingen in de vorm van Apps voor mobiel devices voor IOS (Apple), Android en Windows 10 (phone/tablet). Daarnaast is kennis er ervaring in het ontwikkeling van Mobiele App backends pré.
Tijdens de ontwikkeling van Enterprise en Burger en Bedrijf productie Apps en Proof of Concepts worden een aantal onderwerpen worden beproefd. Hierbij valt te denken aan: gebruik van ontwikkeltool, ontsluiting van data uit datacenter, distributiemechanismen etc. Je gaat samen met collega’s werken aan de ontwikkeling van Apps, mogelijk in een co-productie met een externe serviceproviders. We werken op een agile wijze, vanuit en op het mobiele ontwikkelplatform Xamarin. Wij verwachten van een senior ontwikkelaar dat deze ook junior en medior ontwikkelaars (didactisch vermogen) in project opleidt in mobiele vaardigheden.

Creativiteit en techniek direct vertaalt naar ultieme mobile gebruikerservaring. Door het inzetten back-end skills en front-end kennis. Meedenken met product-owners en brainstormen over mooie oplossingen?
Daarom bekend en ervaring met het .NET framework.
Met een uitgesproken mening over waar een software oplossing aan moet voldoen, om de hoogst mogelijke usability voor een gebruiker te realiseren. Werkervaring en denkniveau:

– Analytisch sterk en snel eigen maken van business processen en uitdagingen
• Vertalingen van functionele behoeften (product backlog) naar mobiele App functionaliteit
• Kennis van de mobile markt en ontwikkelingen binnen het Mobiele spectrum
• Gezond boerenverstand (‘fiscale processen’)
• SCRUM (vakkennis)
Vertalingen van functionele behoeften (product backlog) naar mobiele App functionaliteit
Kennis van de mobile markt en ontwikkelingen binnen het Mobiele spectrum
Gezond boerenverstand (‘fiscale processen’)
SCRUM (vakkennis)

 Specifieke kennis:

• Xamarin (ontwikkelplatform, verplicht); Visual Studio, Xamarin Forms(gewenst)
• C# (verplicht), NET SDK (gewenst), .NET Back-end ontwikkel en integratie (gewenst)
• iOS en Android SDK, SQLlite, Xcode (native Apple)

Ben jij ook opzoek naar een App developers, Kijk ook eens naar beschikbare kandidaten