Freelance Product Owner

Juni 2020


Deze alert gaat over een freelance Product Owner met 20+ jaar ervaring in verschillende software ontwikkel rollen in de bancaire sector en overheid (o.a. Rabobank, ING Bank, HSBC, Wigo4it en de NPO).

Haar ervaring en skills
Voornamelijk gewerkt als intermediair tussen de opdrachtgever, de operations en IT-afdelingen om strategische doelstellingen te vertalen naar waarde leverende producten, processen en systemen. Van concept ontwikkeling tot beheerfase. Achtergrond in business analyse, project/programma en testmanagement, team -en verandermanagement. 11 jaar ervaring met Agile werken. Producten waar ze in het verleden verantwoordelijk voor was: Rabobank Internetbankieren Beleggen en het opzetten van een volledige nieuwe bank in Mozambique.

Beschikbaarheid
Per direct voor 2-4 dagen per week.

Meer weten over deze match?
Bel: 020 – 215 7446