Beschikbaar; Freelance UX/UI Designer met 15+ jaar ervaring

Een pragmatische ontwerper met brede vaardigheden en een focus op UI. Heeft. o.a. gewerkt voor Anthos (bank), Petrofac, Philips en Bo-rent. 5+ jaar ervaring met agile/scrum.

Ik word ingehuurd in verschillende rollen, in grote en kleine organisaties. Zo ben ik als UI designer ingehuurd door Philips om te helpen met het opzetten van een design system. Door Petrofac ben ik ingehuurd als UX designer om een nieuwe module te ontwerpen binnen hun bestaande software applicatie. Bij Anthos ben ik van A tot Z betrokken geweest, als UX en UI designer bij het opzetten van een digitale portal, waarin o.a. bank- en familiezaken afgehandeld kunnen worden. Daarnaast werk ik óók vaak op projectbasis samen met (freelance) developers. 

Beschikbaar
Per direct voor 4 dagen in de week. 

Meer weten over deze freelance UX/UO designer, stuur een mail naar: jacqueline@appril.nl

Bekijk de andere matches