Edu Play Book app

Sinds de intelligente lockdown is heel ondernemend Nederland op zoek naar nieuwe manieren om de business door te zetten. Inventiviteit en aanpassingsvermogen zijn nu het grootste goed. Grotere bedrijven die beschikken over kapitaal stellen klussen uit of lopende projecten worden on hold gezet.  Terwijl het niet alleen voor de “kleine” organisaties een kwestie van doorpakken is, maar ook voor de grote jongens. Juist nu!

Ook voor app bouwend NL zijn het spannende tijden, klanten vallen weg, de aanpassing naar de nieuwe economie, uitstel van projecten en langere lead times. 

Maar in deze tijd zie je ook juist de doorpakkers, de bureau’s die zelf een mooi idee lanceren of die in gesprek gaan met hun klant om snelle, nieuwe oplossingen te bedenken. En dat er al gave, inventive en vooral mooie oplossingen gemaakt zijn, dat is zeker!

In de Spotlight: De Edu Play Book app

Ontwikkelaar:  DTT | apps – web – games

Doel: Voor veel ouderen is bezoek van de kleinkinderen het hoogtepunt van de week, maar in de strijd tegen het coronavirus blijven we met z’n allen zoveel mogelijk thuis. De Edu Play Book app helpt door families weer dichter bij elkaar te brengen.

Voorlezen speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling van ieder kind en wat is nou leuker dan voorgelezen worden door opa of oma? Met Edu Play Book kunnen grootouders een audioboek opnemen en delen met hun kleinkinderen. Er is keuze uit 100+ verhalen in meer dan 10 talen en het proces is simpel. Naast luisteren naar audioboeken kunnen kinderen thuis door blijven leren met educatieve minigames waarbij ze leren over taal, rekenen, muziek en meer. Een verantwoorde keuze voor iedere ouder.