Nieuw! De zelf-coaching app SAM!

Dit doet app bouwend NL in deze Corona crisis!

SAM is een zelf-coaching app, waarmee je met behulp van tips en oefeningen, de regie over jouw leven pakt, om beter in je vel te zitten en in balans te zijn. De 100-en oefeningen op de app zijn samengesteld door coaches en dat betekent dat je zelf aan de slag kan gaan, in je eigen tijd en tempo.

Om de SAM app te activeren op je mobiele telefoon of tablet, volg de volgende stappen:
1) Download SAM via App- of Playstore via de volgende linkjes:  App Store | Play Store
2) Vul bij het aanmaken van jouw account bij de optie ‘vouchercode’ deze code in: SAM-app-gratis!

Meer over de ontwikkelaar: Met een goede mobiele app wordt het leven net een stukje makkelijker, je werk efficiënter, de binding onder de medewerkers en tussen teams sterker. Ze ontwikkelen aantrekkelijke apps die precies doen wat je er als gebruiker van verwacht.
Afdeling Apps is verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze zelf-coaching app SAM.

www.samapp.nl