Flutter freelancer beschikbaar voor een leuke opdracht.Sinds 2003 werkzaam als developer en sinds 2014 op het strijdveld van mobile development. Development is mijn passie, en deze passie heb ik mogen uitoefenen als werknemer, als zelfstandige en als hobbyist. Naast de mobile apps die ik heb mogen ontwikkelen voor bedrijven voor o.a de NS en heb daarnaast een vijftal apps op eigen initiatief in de stores geplaatst.

Hoewel native mobile development me niet vreemd is zet ik toch liever in op cross-platform development in Xamarin of Flutter en opereer ik het liefst T-shaped als zowel een frontend- als backend developer. Door de jaren heen heb ik ook uiteenlopende functies mogen vervullen, van metervreter tot lead-developer. Het heeft allemaal z’n eigen charmes. 

Kan (en wil het liefste) vlammen

Terugkijkend op deze mooie loopbaan denk ik dat ik mezelf een gedreven teamplayer en een rasoptimist mag noemen die het beste uit de verf komt als er een klein beetje druk op de ketel staat.

Help jou heel graag met ontwikkeling in:

Flutter
Xamarin Forms,
.Net en Azure development
Azure DevOps
Artificial Intelligence / Microsoft Vision API

Overige skills:
UWP, Android Native, Entity Framework, Git, MS Sql, Cosmos DB, Sitecore, Sitefinity

Meer weten hoe je deze developer kunt inzetten?

Neem contact met mij op voor de specificaties, bel of stuur een mailtje naar: Jacqueline@appril.nl

Neem ook eens een kijkje bij de andere beschikbare profielen.