De iOS dev zoek nieuwe werkgever

Senior iOS developer zoekt nieuw werk

Hij heeft vooral zin in een leuk team dat werkt op niveau

Iedereen wilt wel eens wat nieuws, maar waar begin je met zoeken in de wirwar van linkedin advertenties? Steeds meer developers kloppen dan ook bij mij aan. Developers die na een aantal jaar zin hebben in een nieuwe baan/ uitdaging.

Zo ook de senior iOS developer die via via vandaag bij mij aanklopte. Hij heeft een vaste baan, zit op zich goed maar wil gewoon weer eens verder. heeft geen haast en mij laten weten waar zijn voorkeur naar uitgaat.

Deze Senior iOS developer is zoekt een nieuwe werkgever

Deze Senior iOS developer is zoekt een nieuwe werkgever met een voorkeur voor medische apps of een product app. Hij is communicatief en leert graag de juniors hoe ze verder kunnen. #Regio Amsterdam en #Fulltime

Meer weten over deze developer of wil er in mijn adresboekje zitten?

Of over developers die eens van spijs willen veranderen? kijk dan eens bij de andere engineers die beschikbaar zijn of Bel:  020 – 215 7446