appril Festival 2020, de online versie

Yes het rooster is bekend!

appril Festival 2020

Wij gaan online, bekijk deze editie vanuit je luie stoel

Op het appril Festival draait alles om het verbinden van de productkant, de ontwerpaspecten en de zakelijke kant van app-development. Via de jaarlijkse bijeenkomst in Amsterdam word je hierover geïnformeerd en leer je professionals kennen die succesvolle apps maken. Vanwege de C-crisis, gieten we dit jaar alles in een online jasje. Deze keer volg je vanuit je luie stoel alle webinars!

Inspirerende sprekers over apps

Via apprilfestival.com/schedule staat een lijst met webinars waar je online bij aanwezig kunt zijn. Ze duren tussen de 30 en 50 minuten. Om het lekker interactief te houden, is er aan het einde van het webinar ruimte om eventueel vragen te stellen. Op de site komt een dag van tevoren een link te staan die je toegang geeft tot de meeting.

appril Festival & Online webinars

appril Festival 2020 gaat online! Leer alles over app-marketing, UX/UI- ontwerpen, nieuwe technologieën, conversational user interfaces en excellente customer journeys van apps. De sessies zijn voor Growthackers, marketeers, App developers, UX/UI designers en Business developers die apps bouwen, vormgeven en in de markt zetten.

Om niets te missen adviseren wij je alle webinars te volgen, maar je kunt natuurlijk ook een paar selecteren waar jij meer over wilt weten. Hieronder vind je een opsomming van onze sprekers die via diverse webinars hun tips en trucs met je delen.

Het rooster

  • 24 september – Bára Drbohlavová – The language of mobile campaigns: how (not) to talk to your users.
  • 29 september – Sergey Kopanev – Product approach to app development.
  • 6 oktober – Elliot Nolten – Don’t ignore your edge cases.
  • 8 oktober – Jennifer Delano – Boost the success of your app marketing through PR.
  • 13 oktober – Louise Verschuren – One level up with Google App campaigns and Apple Search ads.
  • 3 november – Dennie Declercq – Accessible Apps.
  • 24 november – Ilham Ouajnan – Privacy & security for apps.

Tussen 24 september en 24 november worden er dus maar liefst zeven sessies gegeven! Je hebt dus zeven keer de kans om jouw kennis over app-development (gratis) uit te bouwen. Graag tot ziens op de online versie van appril festival!

Team appril & Miss Appril

Ga naar www.apprilfestival.com voor meer informatie over de sprekers, het rooster en de video’s van de afgelopen editie.