5 van 5 sterren
Klanten hebben 675 beoordelingen gegeven aan Miss Appril
 
Vind je match direct: 
 

of vul het formulier bij de volgende stap

Officiële organisator van

Haal nu het beste mobiele app ontwikkel team in huis

3000 app experts; altijd een hoogwaardige match!

Miss Appril is dé Werving & Selectie Specialist van de Nederlandse app industrie. Jouw tech team uitbreiden begint hier. Verbind je met professionals die apps ontwerpen, coderen en optimaliseren. Van iOS en Android Developers, Digital product owners tot Growth hackers. Wil je een app laten bouwen of promoten door een bureau? Miss Appril helpt je bij de selectie van hét beste digitale bureau voor jouw app!

Waarom Miss Appril?

Werving & Selectie

Verbindt, inspireert en zet app bouwend NL in de spotlight

Het netwerk van Miss Appril kent meer dan 3000 puristen die precies weten hoe ze een killer app moeten bouwen en promoten. Vanuit haar rol als festival directeur en partner van Appdevcon blijft haar netwerk altijd groeien met nationale en internationale app professionals. Na meer dan 10 jaar werkervaring in de app-industrie weet Jacqueline als geen ander tot een hoogwaardige match te komen.

Miss Appril’s werkwijze

Geef een zoekopdracht

Executive Search van App developers

De beste mensen of medewerkers zijn meestal in dienst en zelden ‘op zoek naar een nieuwe baan’. Miss Appril weet welke Android & iOS professionals een volgende stap willen maken in hun carrière en met interesse een nieuwe aanbieding tegemoet zien. Ben jij opzoek naar beste app developers van Nederland? Vraag vrijblijvend, naar deze pool.

Miss Appril zoektNieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang het overzicht met beschikbare app developers!

Nieuws, soft skills trainingen & podcasts

Zij gingen jou voor!

Jacqueline is een geboren netwerker. Het is altijd mooi om te zien hoe makkelijk ze mensen bij elkaar brengt: van designers en marketeers via developers tot bedrijven. Haar focus altijd op het verbinden van disciplines, bedrijven, instituten, en van individuen.…

Adriaan van Eck

Innovator in Smart Energy & IoT,

Hartelijk bedankt voor je inspanningen en CV-adviezen, ik heb er mijn voordeel mee kunnen doen en het heeft resultaat gehad!

Ton van Nuland

iOS developer,

Ik werkte een lange tijd samen met Jacqueline. Ik heb haar leren kennen in het eerste jaar van het festival en direct kwam zij op mij over als iemand met passie, enthousiasme en een on-uitputtende gedrevenheid.

Gerbert Jan Valk

Linden It,
5 van 5 sterren

Klanten hebben 675 beoordelingen gegeven aan Miss Appril
De gemiddelde beoordeling is 5 uit 5 sterren.

Bureau selectie

Welk App agency is geschikt, kijk hier.