5 van 5 sterren
Klanten hebben 675 beoordelingen gegeven aan Miss Appril
 
Vind je match direct: 
 

Egeniq

Apps maak je bij Egeniq

Door een fijne groei in onze onderneming zijn wij bij Egeniq regelmatig op zoek naar gemotiveerde developers. Wij bouwen voornamelijk hele toffe native apps voor ieder device. Apps voor de smartphone van gisteren tot en met de nieuwste wearables van morgen. Android of iOS? Geen voorkeur, allebei leuk en uitdagend! Apps die bediend worden door een toetsenbord, spraak of beweging, GPS of misschien wel luchtdruk? Het maakt ons niet uit, hoe innovatiever hoe beter! Als het maar werkt en een enorme indruk maakt op onze klanten. Bij Egeniq spreken, luisteren en ademen we mobiele technologie.

Een eigen werkomgeving

De basis van Egeniq ligt in Utrecht, maar omdat wij ons, als een vis in het water, thuis voelen in de online wereld en daardoor graag leven als digitale nomaden, werken we allemaal op de plek die wij zelf het meest prettig vinden. Soms kan het zijn dat één van onze klanten graag wil dat wij zijn basis betreden. Ook dit is voor ons uiteraard geen enkele belemmering, ook daar voelen we ons thuis. We nemen ten slotte toch onze eigen kennis en wearables mee zodat we ook op andere locaties van alle gemakken voorzien zijn.

Leren en ontwikkelen

In ons technologische vakgebied is stilstand achteruitgang. We willen vooruit en het liefst door het ontwikkelen van de tofste apps met de nieuwste technieken. Door uitgebreide kennis te koppelen aan heel veel praktijkervaring, maken we de slimste apps voor verschillende platformen. Maar leren en ontwikkelen is daarbij van zeer groot belang. Elke dag leren we bij, verbeteren we onszelf. We houden dwangmatig en obsessief maar uiteraard wel op een gezonde manier, de nieuwste ontwikkelingen in de gaten die ook maar een klein beetje kunnen bijdragen aan wat wij ontwikkelen. Innovatie dagen en conferenties helpen ons groeien dus daar gaan we graag naar toe. Zo organiseren we zelf elk jaar de bekende conferentie Appdevcon en zijn we partner van het Apprilfestival.

Toffe projecten zonder limiet

Werken bij Egeniq is alles behalve saai. We krijgen enorm veel uiteenlopende projecten voor onze kiezen op het gebied van apps. Meestal werken we in kleine teams met diverse specialisten aan zo’n uitdagend project. Zo’n team bestaat bijvoorbeeld uit een front-end developer, een back-end developer, een app developer en een QA specialist. Iedereen doet daarbij wat hij of zij leuk vindt en goed in is. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd, alle toffe ideeën en ontwikkelingen worden gebundeld en ingezet. Goede applicaties bestaan bij Egeniq niet alleen uit een goede code. De klant moet uiterst tevreden zijn met het sterke concept. Dit is enkel te bereiken door een goede samenwerking tussen mensen met diverse disciplines. We hebben niet voor niets grote namen die klant zijn bij Egeniq, denk bijvoorbeeld aan Pathé, RTL Nederland, Talpa en FD Media Group

Werken bij Egeniq

Deel jij onze passie en wil je werken met toffe wearables en gadgets in een fijne sfeer met leuke collega’s? Ben jij innovatief, vakbekwaam, enthousiast en net zo gek op het ontwikkelen van de tofste apps en technologie als ons? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zie jij het wel zitten, staan of liggen om met ons team enthousiastelingen te werken aan supertoffe app projecten? Wij dagen je uit om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt hier dus niet alleen een werkplek naar keuze maar ook nog eens een fijne leeromgeving cadeau bij jouw functie als developer. Echt iets voor jou? Mail ons via jobs@egeniq.com.