CV Update nodig?

Miss Appril doet jouw CV check en helpt je met je jouw volgende baan

Wat wordt jouw volgende stap?

Je hebt een goede baan, werkt mee aan het bouwen van een app. Je hebt leuke collega’s en voldoende uitdaging, maar toch wil je iets anders qua werk. Het kan zijn dat je de reistijd zat bent, liever een iets andere richting wilt uitgaan of dat er iets op de werkvloer is veranderd, waar je nog niet zeker van weet of dit bij je past.

Neem eens vrijblijvend contact met mij op.

Mocht je in zo’n situatie zitten, ik kan je wellicht helpen aangezien ik op zoveel plaatsen en bedrijven kom. Stuur je CV met je wensen en ik neem contact met je op. Ik ga dan samen met jou kijken wat je volgende stap zou kunnen worden. Mocht het nodig zijn help ik je met je CV en zet ik mijn netwerk voor je in. Wellicht vind ik zo je volgende baan, klus of avontuur.

Je CV kun je mailen naar: jacqueline@appril.nl