Apps ontwikkeld in Corona tijd

Sinds de intelligente lockdown is heel ondernemend Nederland op zoek naar nieuwe manieren om de business door te zetten. Inventiviteit en aanpassingsvermogen zijn nu het grootste goed. Grotere bedrijven die beschikken over kapitaal stellen klussen uit of lopende projecten worden on hold gezet.  Terwijl het niet alleen voor de “kleine” organisaties een kwestie van doorpakken is, maar ook voor de grote jongens. Juist nu!

Ook voor app bouwend NL zijn het spannende tijden, klanten vallen weg, de aanpassing naar de nieuwe economie, uitstel van projecten en langere lead times. 

Maar in deze tijd zie je ook juist de doorpakkers, de bureau’s die zelf een mooi idee lanceren of die in gesprek gaan met hun klant om snelle, nieuwe oplossingen te bedenken. En dat er al gave, inventive en vooral mooie oplossingen gemaakt zijn, dat is zeker!

Vandaag in de spotlight; de app Food Market Amsterdam

Ontwikkelaar:  Appnormal

Doel: De app heeft als uitgangspunt om de Amsterdamse consument in deze #blijfthuis tijd van restaurantkwaliteit te laten genieten, zij het in eigen keuken. De app stelt daarmee letterlijk de deuren van de Centrale Markthallen open voor de consument.

Als technisch partner van de grootste horeca leveranciers en restaurants in Amsterdam ontwikkelde Appnormal in 2 weken tijd de Food Market Amsterdam app. Met behulp van de app bestelt de consument eenvoudig de lekkerste restaurant boxen samengesteld door enkele bekende Amsterdamse chefs en/of de mooiste verse producten. Deze worden thuis afgeleverd met de elektrische bakfiets. Samen helpen we de lokale horeca door de crisis. Dus geniet van restaurantkwaliteit in eigen huis! 

Meer informatie via https://foodmarketamsterdam.nl/ of download de app voor android of iOS in de stores!