5 of 5 stars
Clients have given 675 reviews to Miss Appril
 
Find your match instantly: 
 

or fill in the form at the next step

Officiële organisator van

Haal nu het beste mobiele app ontwikkel team in huis

3000 app experts; altijd een hoogwaardige match!

Miss Appril is dé Werving & Selectie Specialist van de Nederlandse app industrie. Jouw tech team uitbreiden begint hier. Verbind je met professionals die apps ontwerpen, coderen en optimaliseren. Van iOS en Android Developers, Digital product owners tot Growth hackers. Wil je een app laten bouwen of promoten door een bureau? Miss Appril helpt je bij de selectie van hét beste digitale bureau voor jouw app!

Lees hier: Waarom Miss Appril?

Werving & Selectie

Verbindt, inspireert en zet app bouwend NL in de spotlight

Het netwerk van Miss Appril kent meer dan 3000 puristen die precies weten hoe ze een killer app moeten bouwen en promoten. Vanuit haar rol als festival directeur en partner van Appdevcon blijft haar netwerk altijd groeien met nationale en internationale app professionals. Na meer dan 10 jaar werkervaring in de app-industrie weet Jacqueline als geen ander tot een hoogwaardige match te komen.

Lees meer

Verborgen Talent

Executive Search van App developers

De beste mensen of medewerkers zijn meestal in dienst en zelden ‘op zoek naar een nieuwe baan’. Miss Appril weet welke Android & iOS professionals een volgende stap willen maken in hun carrière en met interesse een nieuwe aanbieding tegemoet zien. Ben jij opzoek naar beste app developers van Nederland? Vraag vrijblijvend, naar deze pool.

Miss Appril helptSchrijf je hier in en ontvang het overzicht met beschikbare app developers!

Nieuws, soft skills trainingen & podcasts

CV Update nodig?

Je hebt een goede baan, leuke collega’s en voldoende uitdaging, maar toch wil je iets anders qua werk. Het kan zijn dat je de reistijd zat bent, liever een iets andere richting wilt uitgaan of dat er iets op de werkvloer is veranderd, waar je nog niet zeker van weet of dit bij je past.

Read more...

appril festival 3-steden-podcast-tour

Team Appril gaat in gesprek met toonaangevende spelers van app-bouwend Nederland. De uitdagingen van de branche komen aan bod, waarbij we de zaken bespreken die elke organisatie tegenkomt die zich bezighoudt met de ontwikkeling van mobiele applicaties. Met praktische tips, herkenbare verhalen, unieke anekdotes en interessante sleutelfiguren uit de appwereld!

Read more...

Zij gingen jou voor!

Jacqueline is een geboren netwerker. Het is altijd mooi om te zien hoe makkelijk ze mensen bij elkaar brengt: van designers en marketeers via developers tot bedrijven. Haar focus altijd op het verbinden van disciplines, bedrijven, instituten, en van individuen.…

Adriaan van Eck

Innovator in Smart Energy & IoT,

Jacqueline is een creatieve duizendpoot en kan razendsnel schakelen. Jacqueline bezit de gave de juiste mensen op de juiste plekken samen te krijgen.

Frederique Stutvoet

Directeur MK24 kunsteducatie,

Jacqueline heeft een hele duidelijke visie wat ze wil en dat is, mensen verbinden die elkaar kunnen versterken en daar is zij heel goed in. Ik heb de afgelopen jaren met heel veel plezier met haar samengewerkt.”

Elies Kouwenhoven

The Allotmenteers, events for innovation,
5 of 5 stars

Clients have given 675 reviews to Miss Appril
De gemiddelde beoordeling is 5 uit 5 sterren.

Agency selection

What App agency is suitable, click here.

Splendo

Splendo

We are geeks with an unprecedented drive for new techniques. We not only think of innovative solutions, but also build…

Read more...
Egeniq

Egeniq

Eersteklas apps maken. Slim, vernieuwend en vooruitstrevend. Ongeacht het platform of device. In een notendop, daar worden we blij van.…

Read more...
Moqod

Moqod

Wij ontwikkelen innovatieve apps en software. App ontwikkeling van concept design tot volledige development met Agile best practices. Effective ontwerpproces, geïnspireerd op…

Read more...