5 of 5 stars
Clients have given 675 reviews to Miss Appril
 
Find your match instantly: 
 

Heb je tijdelijk behoefte aan een ervaren (freelance) App developer?

Miss Appril helpt je graag!


De realisatie van een app valt of staat bij het inzetten van de juiste mensen. Heb jij snel iemand nodig of weet je al dat je over twee maanden extra hulp nodig hebt? Vraag het Miss Appril. Zij brengt jouw vraag en haar netwerk graag samen. Miss Appril matcht opdrachtgevers en developers, steeds weer opnieuw, onvermoeibaar – voor elke opdracht nieuwe klus die zich aandient.

Het team van Miss Appril


Miss Appril vertegenwoordigt een grote groep developers waarvan een deel al flink wat jaren meeloopt in de branche. Dit zijn ervaren engineers, die elk zo hun eigen specialisatie hebben. Die weten wat er moet gebeuren om jouw app in de app stores te krijgen en goed te onderhouden. Engineers die, naast het technisch ontwikkelen van een app, ook graag zakelijk en conceptueel met je meedenken; en die bovendien goede communicatieve vaardigheden hebben.

Deze krachten zijn schaars, maar ook onmisbaar, om in het gespecialiseerde veld van software ontwikkeling te kunnen slagen. Bij het werven van kandidaten en het uitbreiden van het netwerk zijn dit precies de finesses waar Miss Appril naar zoekt. En die voor jou de juiste match mogelijk maken.

Overcapaciteit op de werkvloer

Niets doen is niet nodig, help elkaar met je team

Niet alle app developers in ons netwerk zijn werkzaam als zelfstandige. Soms hebben we zeer ervaren app developers van een mobile agency, die tijdelijk ruimte hebben om hun tanden in een project te zetten. Vanwege de korte lijntjes, persoonlijke screening en goed gevoel voor de juiste match, kan dit heel vaak net de oplossing bieden die je zoekt.

Maak een afspraak