5 of 5 stars
Clients have given 675 reviews to Miss Appril
 
Find your match instantly: 
 

Voorbeeld(opent in een nieuwe tab)

App developers

Freelance of voor een vaste functie, dan ben je hier aan het juiste adres.

Developers die ontwikkelen voor smartphones, tablets, smartwatches en verschillende andere slimme apparaten, zijn schaars. Die ene app developer met de juiste ervaring, kennis van de allernieuwste updates. Die engineer die klant- en/of gebruikersbehoeften in kaart weet te brengen, ook. Goed kan sparren met je klant of juist een developer die zijn of haar motor aanzet en op de achtergrond het werk doet. Miss Appril kan je helpen.

programmeer talen van Apple, Google of juist een Cross platform besturingssysteem?

App Development; Native, Cross platform.

Programmeertalen, ontwikkelomgevingen en platforms zijn er volop. Maar voor welke kies je uiteindelijk? De twee belangrijkste Native besturingssystemen voor mobiele apparaten zijn iOS en Android. Native betekend de moedertaal van het apparaat en waar de firma alles in schrijft. Kies je voor een Native app, dan maak je volop gebruik van alle mogelijkheden van het platform.

Ontwikkel je in Cross platform taal, kies je voor een systeem, waarbij je een keer de code schrijft, die deze vervolgens zelf naar de twee bekendste platforms publiceert (iOS & Android). Cross platform talen zijn o.a React (ontwikkeld door Facebook) Flutter (ontwikkeld door Google) of Xamarin.

Boek nu een developer

iOS, Android of Cross platform

  De verschillende ontwikkeltalen

  Welke developer past het beste in je team?

  Architect, senior, medior of wie heb je plek voor een junior?

  De ideale developer is een ster in problemen oplossen, inventief en creatief. Is up to date en ontwikkeld graag apps waarvan niemand had gedacht dat het kon. Goeie engineers zijn schaars en accepteren ook niet alle opdrachten. Hoe vind je dan de juiste developer? De gene die past in je team, beschikbaar is en en ervaring heeft in jouw branche? Miss Appril denkt graag met je mee, kijkt naar de samenstelling van je team en gaat opzoek naar jouw beste match.

  In welk programma word jouw app ontwikkeld?

  Dit zijn de meest gebruikte ontwikkeltalen van apps.

  Apple iOS developers: gebruiken onder andere Swift, Objective-C, Apple’s Xcode development suite en het Cocoa-framework (API).
  Android engineers: schrijven de code in Java of Kotlin.
  Cross platform developers: gebruiken o.a; React, Flutter en Xamarin.
  Windows-applicaties worden ontwikkeld in: C# en cross-platform alternatieven zoals Java.