5 of 5 stars
Clients have given 675 reviews to Miss Appril
 
Find your match instantly: 
 

­­Op deze manier
help ik jou!­­

Op zoek naar talent?

Dit is hoe ik werk
Ik leer je graag wat beter kennen, door te luisteren naar je wensen en ambities. Ik breng jouw bedrijfs-DNA in kaart en hoor meteen welke mensen je zoekt. In welke vorm ook. ik help je aan ervaren (app) professionals, als tijdelijke kracht of iemand in vaste dienst  

Een duik in mijn talentenpool
Voor het echte speurwerk zet ik mijn supernetwerk in. Dit bestaat voornamelijk uit app professionals maar ook deels uit webspecialisten. Ik maak gebruik van mijn eigen media-uitingen, zowel on- als offline. Ik breng jouw vacature op de juiste plekken onder de aandacht, de mainstream platforms sla ik over. 

De match 
Tijdens mijn zoektocht gebruik ik geen beoordelingstools of persoonlijkheidstesten. Ik ken alle kandidaten persoonlijk. Voor de zoekvraag ga ik nogmaals in gesprek. We bespreken samen de vacature en pas als de kandidaat en ikzelf allebei een klik zien, ontvang jij het CV.

Is het tijd om elkaar te ontmoeten?
Dan help ik jullie, van het eerste contact tot het sollicitatiegesprek. Hoe specifieker de wensen, aan beide kanten, hoe leuker ik het vind om te bemiddelen voor de juiste match.


Tevreden of meer Miss in huis?

Gezien mijn achtergrond en netwerk maak ik de beste matches voor high end digital agency’s en corporates met een eigen app.

Zoek je exclusieve samenwerking en/of wil je vaker gebruik maken van mijn netwerk en mijn talentenpool? Of heb je zelf mensen op de bank zitten die je tijdelijk wilt aanbieden? Neem vooral eens vrijblijvend contact met me op en ik vertel je graag de mogelijkheden.

Meer weten over Miss appril en hoe zij werkt?

Lees hier het interview met tech girl / Linkje:
https://www.techgirl.nl/jacqueline-de-gruyter-ik-heb-altijd-bijbanen-gehad-om-appril-door-te-laten-gaan/