5 of 5 stars
Clients have given 675 reviews to Miss Appril
 
Find your match instantly: 
 

Mijn diensten

Ben je een opzoek naar expert in het bouwen, vormgeven, in de markt zetten van een app? Heb je geen zin of tijd in de rompslomp naar het zoeken van een freelancer of een vaste medewerker. 

Hello, hier is matchmaker Miss appril. Met 10 jaar ervaring als app-festival programmamaker en een groot hart voor de community, koppel ik jou aan de beste app developers en specialisten. Dat zijn developers; native, react, cross platform, UX/ UI  designers,  Product owners, growth hackers en Business developers.

Heb je een agency en zoek je zichtbaarheid in mijn netwerk, meld je aan voor een Business account op mijn website of het exposure pakket.


Meer Miss opties

Gezien mijn achtergrond en netwerk maak ik de beste matches voor high end digital agency’s en corporates met een eigen app.

Zoek je exclusieve samenwerking en/of wil je vaker gebruik maken van mijn netwerk en mijn talentenpool? Of heb je zelf mensen op de bank zitten die je tijdelijk wilt aanbieden? Neem vooral eens vrijblijvend contact met me op en ik vertel je graag de mogelijkheden.


Mijn werkwijze


Ik leer je graag wat beter kennen, door te luisteren naar je wensen en ambities. Ik breng jouw bedrijfs-DNA in kaart en hoor meteen welke mensen je zoekt. In welke vorm ook. ik help je aan ervaren (app) professionals, als tijdelijke kracht of iemand in vaste dienst  

Een duik in mijn talentenpool
Voor het echte speurwerk zet ik mijn supernetwerk in. Dit bestaat voornamelijk uit app developers. en professionals. Ik maak gebruik van mijn eigen media-uitingen, zowel on- als offline. Breng jouw vacature op de juiste plekken onder de aandacht, de mainstream platforms sla ik over. 

Match


Mijn persoonlijke netwerk
Tijdens mijn zoektocht gebruik ik geen beoordelingstools of testen. Ik ken de kandidaten persoonlijk. Voor de zoekvraag ga ik nogmaals in gesprek. We bespreken samen de vacature en pas als we beiden een klik zien, ontvang jij het CV.

Is het tijd om elkaar te ontmoeten?
Dan help ik jullie, van het eerste contact tot het sollicitatiegesprek. Hoe specifieker de wensen, aan beide kanten, hoe leuker ik het vind om te bemiddelen voor de juiste match

Meer weten over Miss appril en hoe zij werkt?

Lees hier het interview met tech girl / Linkje:
https://www.techgirl.nl/jacqueline-de-gruyter-ik-heb-altijd-bijbanen-gehad-om-appril-door-te-laten-gaan/