5 of 5 stars
Clients have given 675 reviews to Miss Appril
 
Find your match instantly: 
   Miss Appril matcht app professionals

  Designers, product owners en business developers

  Ben je een expert in het bouwen, vormgeven, in de markt zetten van een app? Ben je professional in je vak en heb je geen zin in de rompslomp van het zoeken naar passend werk?

  Vind je het fijn als iemand jou vertegenwoordigt, iemand die jouw ambities kent en jou hierdoor goed kan matchen met bedrijven die op zoek zijn naar professionals uit de app industrie. Met wie jij kunt sparren over je volgende stap, die je kunt inzetten om voor jou op zoek te gaan naar een team, een interessante opdracht of die je gewoon helpt aan werk om de rekeningen te betalen?

  Hello, hier is matchmaker Miss Appril. Founder van het appril festival en met 10 jaar ervaring als app-festival programmamaker. Ik heb een groot hart voor de community, koppel jou aan leuke app-opdrachten en/of werkgevers.

  Miss Appril begeleidt & helpt jou aan nieuw werk.

  Voor app professionals die op zoek zijn naar een nieuwe werkgever of een freelance klus.

  Ben je opzoek naar passend werk maar weet je niet waar te beginnen? Is het al een tijdje geleden dat je hebt gesolliciteerd of heb jezelf geen netwerk? Of vind je het gewoon handig als ik met je meezoek. Ik help je met je CV, ambities en mijn adresboekje voor een frisse start. Je kunt ook eens een kijkje nemen op mijn nieuwe website. Hier vind je de vacaturesop het gebied van App Development & kun je luisteren naar de stack podcasts.

  De Verborgen Talentenpool

  Ben jij toe aan verandering, maar je hebt geen haast?  Zet jij graag een nieuwe stap in je carrière, wat past bij je ambities? Ik help je graag, stel ik je achter de schermen voor en ga op zoek naar jouw nieuwe baan.

  Contact Miss Appril